De Vlonder gewoon bijzonder

Wellicht moet u rondkomen van een uitkering of een laag salaris. Of bent u verstrikt geraakt in uw uitgaven en inkomsten. U moet vaak ‘nee’ zeggen als uw kinderen willen meedoen aan activiteiten. Gemeente Uden ondersteunt u graag. Met regelingen voor volwassenen én voor kinderen.

 

Voor kinderen is er het zogenaamde ‘kindpakket’, waarmee een tegemoetkoming wordt gegeven in het sportabonnement of de sportspullen (kleding, schoenen, materiaal), maar ook leermiddelen als een laptop of materiaal om een kinderfeestje te vieren.Volwassenen kunnen zich beroepen op het activiteitenfonds, dat een vergoeding geeft voor sociale-, culturele- en sportieve activiteiten.
Folder kindpakket

 

Aanvragen? De snelste manier om te kijken welke regelingen er in uw situatie zijn is via de website www.berekenuwrecht.nlU vult uw gegevens in en krijgt direct een overzicht van de regelingen die voor u gelden. Ook ziet u daar hoe u de regelingen kunt aanvragen.

Vindt u het invullen lastig? Een medewerker van de gemeente helpt u graag bij het invullen. Bel naar telefoonnummer 0413-281911 of vraag het bij de receptie van het gemeentehuis.

Meer informatie
leest u in de folder (zie link op deze pagina). Tevens kunt u meer informatie over de diverse mogelijkheden vinden op de site van de gemeente: www.uden.nl, vul dan in ‘kindpakket’ of ‘activiteitenfonds’.

Contact

Kindcentrum De Vlonder
Heufkens 502
5403 LV Uden
0413 332323
devlonder@kiemuden.nl
www.devlonder.nl  

Kiem Opvang
0413 729007
info.opvang@kiemuden.nl
www.kiemopvang.nl

Routeplanner >

Agenda

Er zijn geen kalenderitems gevonden
Jaaragenda >

Foto

koningsdag2018 (29) koningsdag2018 (27)
koningsdag2018 (28) koningsdag2018 (26)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links