De Vlonder gewoon bijzonder

Buitengewoon verlof

Regelmatig krijgen we het verzoek om vrij te krijgen buiten de reguliere schoolvakanties om. Daar worden uiteenlopende redenen voor aangevoerd. Variërend van de planning van een goedkope vlucht, de wens om met de gehele familie op vakantie te kunnen, het vieren van een jubileum tot een medische handeling in het ziekenhuis. De mogelijkheden om aan verlofverzoeken tegemoet te komen zijn echter zeer beperkt en liggen vast in een gelimiteerd aantal omstandigheden.

Als u in aanmerking wilt komen voor de verlofregeling, verzoeken we u dat te doen d.m.v. het indienen van een aanvraagformulier voor vrijstelling van schoolbezoek. Deze is verkrijgbaar bij Suzette Brants of te vinden onderaan deze webpagina. U krijgt schriftelijk antwoord op uw aanvraag. We houden ons aan de regelgeving van leerplicht. Bij twijfel wordt de leerplichtambtenaar geraadpleegd.

In alle overige gevallen moet u zich wenden tot de leerplichtambtenaar van de gemeente. Absenten worden door de leerkracht bijgehouden en bij ongeoorloofd schoolverzuim is de school verplicht de ambtenaar hiervan op de hoogte te stellen. De leerplichtambtenaar kan de officier van justitie een boete laten opleggen aan ouders die hun kind buiten de leerplichtwet thuis houden.

Verlofregeling informatie 
Aanvraag formulier buitengewoon verlof Hiermee kunt u verlof aanvragen.

Contact

Kindcentrum De Vlonder
Heufkens 502
5403 LV Uden
0413 332323
devlonder@kiemuden.nl
www.devlonder.nl  

Kiem Opvang
0413 729007
info.opvang@kiemuden.nl
www.kiemopvang.nl

Routeplanner >

Agenda

Er zijn geen kalenderitems gevonden
Jaaragenda >

Foto

koningsdag2018 (29) koningsdag2018 (27)
koningsdag2018 (28) koningsdag2018 (26)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links