De Vlonder gewoon bijzonder

Naschoolse activiteiten

Kicks! na School; beweegaanbod

Iedere maandagmiddag om 14.45 uur

Tijdens Kicks! na school kunnen basisschoolkinderen gratis meedoen aan activiteiten om lekker te bewegen en actief bezig te zijn. Als het schoolplein leeg is wordt er gedurende 3 kwartier onder leiding van de buurtsportcoach sport en bewegen aangeboden. Soms bedenkt deze een spel of een activiteit, de andere keer is de invulling helemaal vrij. Via de prikborden op school wordt het programma kenbaar gemaakt.Hiervoor hoeven ze zich vooraf niet in te schrijven en kunnen meedoen wanneer ze zin hebt. Kinderen die naar de BSO gaan kunnen ook deelnemen aan het aanbod.
Wel zijn er enkele deelnameregels waaraan kinderen (en ouders) zich dienen te houden. Deze zijn te vinden op www.kicks-uden.nl.

Typles

Typevaardigheid is echter een belangrijke ontwikkelingsfactor voor kinderen en laat ze beter presteren. Door de juist typehouding hebben ze daarnaast ook minder kans op lichamelijke klachten. 
Kinderen van groep 6 t/m 8 krijgen tijdig informatie wanneer de typcursus weer start. 

Kunstkar na school; creatieve activiteiten

Vanaf schooljaar 2019-2020 starten we met Kunstkar na school i.s.m. Kunst en CO. De activiteiten zijn toegankelijk voor alle kinderen die willen deelenemen, Meer info volgt.......

Contact

Kindcentrum De Vlonder
Heufkens 502
5403 LV Uden
0413 332323
devlonder@kiemuden.nl
www.devlonder.nl  

Kiem Opvang
0413 729007
info.opvang@kiemuden.nl
www.kiemopvang.nl

Routeplanner >

Agenda

Er zijn geen kalenderitems gevonden
Jaaragenda >

Foto

koningsdag2018 (29) koningsdag2018 (27)
koningsdag2018 (28) koningsdag2018 (26)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links