De Vlonder gewoon bijzonder

Nieuws

Dieren weitje

Vandaag met de kinderen een gezellige dieren wei gemaakt. Leuk om in deze tijd naar de kinderboerderij te gaan. Kijken of er jonge baby dieren zijn.

Plantjes

Vorige week gezaaid en nu hebben we al plantjes.

Droomplan voor nieuw groen speelplein is klaar!

Beste ouders en kinderen,

Corona heeft afgelopen jaar veel van jullie en van onze organisatie gevraagd. Dit jaar beginnen we meteen met iets positiefs. Ons droomplan voor het nieuwe speelplein is klaar! Met trots delen we dit met jullie. Je kunt het zien in het plaatje en uitgebreider via de volgende link: Steun Speelplein KC De Vlonder. Kom in actie en doneer online • Geef.nl. Tekeningen van het plan hangen vanaf vanmiddag ook op het raam van de teamkamer van De Vlonder. Ga gerust samen met je kind(eren) een kijkje nemen.  

We hebben met eigen middelen en met bijdragen van het Udenfonds, de gemeente Uden en het Prins Bernardfonds al een mooi bedrag bij elkaar gespaard om de basis van het plan uit te voeren. Maar we hebben meer nodig om het volledige plan te realiseren. We gaan meteen over tot actie. Want hoe leuk is het als we iets moois in het vooruitzicht hebben! 😊 Dat straks heel veel kinderen in de pauzes, met buitengym, tijdens BSO en ook buiten onze openingstijden met elkaar kunnen spelen, klimmen, ontdekken en chillen op ons groene, geheel vernieuwde plein.  

De uitvoering van de eerste fase start eind februari 2021. Helpen jullie en jullie kids mee ook fase 2 van ons droomplan te realiseren?  

Hoe kun je helpen? Alle informatie over de projecten en de verschillende acties staan op Steun Speelplein KC De Vlonder. Kom in actie en doneer online • Geef.nl. De groepsleerkrachten proberen dit komende week ook online met de kinderen te bespreken.

Heb je vragen of opmerkingen voor onze werkgroep? Mail met speelpleindevlonder@gmail.com.  

We hopen samen met hulp van alle kinderen en jullie het droomplan als geheel mogelijk te maken! 

Werkgroep speelplein KC De Vlonder, 

Jirina Verkuijlen (ouder), Mathieu van Grinsven (ouder), Marloes Boersma (ouder), Jolien Vervoort en Suzette Brants 

Stemt u ook op de Kunstkar?

Wat zijn we op De Vlonder iedere donderdag weer blij met het aanbod van de Kunstkar o.l.v. echte kunstexperts! Na schooltijd mogen alle kinderen die dit leuk vinden, gratis deelnemen.


Wilt u stemmen op dit project bij RaboClubsupport? Het zou mooi zijn als ook op andere plekken in Uden dit aanbod gerealiseerd kan gaan worden.


Ga naar:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/


Dankjewel!


#samenwerking #trots #voorallekindereninuden #kunstenco

Vrijdag 2 oktober studiedag

Vrijdag 2 oktober zijn alle kinderen van gr 1 t/m 8 vrij van school. Medewerkers van team onderwijs hebben een gezamenlijke studiedag.

Aan de orde komt o.a.:

- KiVa (onderwijs en opvang)

- MijnRapportfolio

- uitwerken thema’s

- overleg diverse werkgroepen.

Ivm met de aangescherpte richtlijnen zitten we niet met hele team in één ruimte maar hebben we het programma omgevormd. Deels online, deels in kleine groepjes. Zo kan het zinvol doorgaan!

NB Onze peuteropvang is gewoon geopend!

Vrijdag 16 okt. is er ook een studiedag gepland.

Contact

Kindcentrum De Vlonder
Heufkens 502
5403 LV Uden
0413 332323
devlonder@kiemuden.nl
www.devlonder.nl  

Kiem Opvang
0413 729007
info.opvang@kiemuden.nl
www.kiemopvang.nl

Routeplanner >

Agenda

Er zijn geen kalenderitems gevonden
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links