De Vlonder gewoon bijzonder

Oudercommissie BSO

 

BSO De Vlonder is van start gegaan op 9 januari 2017 onder de vleugels van Kiem Opvang. Met veel enthousiasme  creëerden we een prettige, open, ontspannen en uitdagende buitenschoolse opvang. Daarmee heeft De Vlonder haar eerste stap naar een Integraal Kindcentrum gezet. De oudercommissie van BSO de Vlonder geeft ouders het recht de kinderopvang te beïnvloeden op belangrijke beleidsonderwerpen, mee te praten over het welzijn van de kinderen en mee te denken over de ambities die de school heeft op weg naar een integraal kindcentrum (IKC). Momenteel bestaat de oudercommissie van de BSO uit drie leden. Wilt u met ons meepraten en meebeslissen over de BSO, meldt u dan aan voor deze vrijwillige functie.

Oudercommissieleden zijn ouders met kinderen op BSO De Vlonder. Zij praten met elkaar over onder andere het pedagogisch beleidsplan, de prijs van de opvang, het aanpassen van de openingstijden,  de herinrichting van de buitenspeelruimte, de omgang van de pedagogisch medewerkers met ouders en hoe er met klachten wordt omgegaan door de organisatie.

De oudercommissie:

·         Overlegt met de directeur en/of coördinator opvang van De Vlonder.

·         Adviseert gevraagd en ongevraagd de directeur.

·         Bevordert goede en heldere informatie aan ouders.

·         Onderhoudt contacten met andere ouders.

·         Bevordert de betrokkenheid van ouders bij het Integraal Kindcentrum.

·         Fungeert als aanspreekpunt voor ouders met klachten en informeert hen zo nodig over de klachtenprocedure.

 

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de leden van de oudercommissie van BSO de Vlonder via ocbsodevlonder@kiemuden.nl

Onze oudercommissie stelt zich graag aan u voor;

        
 Cora Woltring          Cock de Jong           Angelique Kerkhof

Mijn naam is Cora Woltring en ik ben getrouwd met Jan Schippers. Wij wonen met onze drie zoons (Idse, Tieme en Jelte) op Stoffels in Uden. Ik werk met veel plezier voor de oudercommissie van de BSO de Vlonder. Ik wil graag mijn bijdrage leveren in de oudercommissie en meedenken en helpen om de plezierige, prettige en laagdrempelige sfeer te behouden. Maar ook het concept verder door te ontwikkelen zodat hopelijk vele kinderen ook na schooltijd een warme, plezierige en uitdagende overbrugging ervaren.

Mijn naam is Cock de Jong en ik woon samen met Wilke van den Hoogen en onze zoons, Stijn en Lars op Krijten in Uden. Naast mijn werk bij Vanderlande Industries in Veghel, zet ik mij met plezier in voor de OC van BSO De Vlonder. Ik sta voor een veilige en plezierige omgeving op de BSO, waar de kinderen zichzelf kunnen zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de BSO een stabiele bezetting heeft zodat ook ouders het vertrouwen hebben dat hun kinderen in goede handen zijn

Ik ben Angelique Kerkhof – van der Heijden ik ben getrouwd met Jeffrey. Wij wonen op de Bermershof in Uden samen met onze zoon Cooper. Ik ben werkzaam bij een elektrotechnisch installatiebedrijf als inkoopster, dit doe ik met zeer veel plezier. Daarnaast wil ik als lid van de oudercommissie mijn bijdrage leveren aan een plezierige, prettige en veilige buitenschoolse opvang voor al onze kinderen.Notulen en komende vergaderdata;

20171207 - Verslag OC De Vlonder.docx
20180322 - Verslag OC De Vlonder.docx

Dinsdag 15 mei 2018 / 20:00 uur (locatie: De Vlonder) met Kiem
Donderdag 6 september 2018 / 20:00 (locatie: Cock)
Dinsdag 23 oktober 2018 / 20:00 (locatie: De Vlonder) met Kiem
Donderdag 13 december 2018 / 20:00 (locatie: Angelique)

Contact

Kindcentrum De Vlonder
Heufkens 502
5403 LV Uden
0413 332323
devlonder@kiemuden.nl
www.devlonder.nl  

Bureau planning opvang:
Kiem Opvang
0413 729007
info.opvang@kiemuden.nl
www.kiemopvang.nl

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
28 mei -  STUDIEDAG
29 mei -  STUDIEDAG KIEM
30 mei -  HEMELVAART (vrij)
31 mei -  VRIJE DAG
Jaaragenda >

Foto

koningsdag2018 (29) koningsdag2018 (27)
koningsdag2018 (28) koningsdag2018 (26)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links