De Vlonder gewoon bijzonder

Organisatie opvang vanaf maandag a.s.

Zoals u weet hebben  we maandag 15 maart jl. onze deuren moeten sluiten als gevolg van de coronamaatregelen. Ouders zijn gevraagd hun kind zelf op te vangen. Dat vraagt het nodige puzzelwerk maar blijkt in bijna alle gezinnen gelukt tot nu toe. Deze week hebben we uw kind zo nodig nog op ons eigen kindcentrum kunnen opvangen. 

Gedurende de week hebben we achter de schermen met álle Udense scholen en kinderopvangorganisaties gewerkt aan het gezamenlijk organiseren van crisisopvang. Zo kunnen ouders die in vitale beroepen werken, blijven werken als zij geen opvang geregeld kunnen krijgen!  De opvang is op vier centrale locaties in Uden georganiseerd vanaf maandag 23 maart. Dit alles doen we onder de naam: Udense handen ineen, voor onderwijs en opvang.

Vanaf maandag aanstaande is De Vlonder dus echt tijdelijk gesloten voor onderwijs en opvang. :-(   De groepsleerkrachten blijven uiteraard zorgen voor passend (t)huiswerk.

Lukt het u niet om opvang te regelen voor uw kind en voldoet u aan de criteria die zijn gesteld? Dan kan uw kind naar een van de crisislocaties voor opvang in Uden. Informatie daarover, criteria en het aanmeldformulier vindt u via uden.nl/udensehandenineen  

Alle informatie over de samenwerking, opzet en aanmelden bij de crisisopvang leest u ook in de brief in de bijlage. 


Vriendelijke groet,

Suzette Brants

DirecteurContact

Kindcentrum De Vlonder
Heufkens 502
5403 LV Uden
0413 332323
devlonder@kiemuden.nl
www.devlonder.nl  

Kiem Opvang
0413 729007
info.opvang@kiemuden.nl
www.kiemopvang.nl

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
01 april -  Techniek gr 5-6
02 april -  Kunstkar na school
07 april -  ov vergadering
Jaaragenda >

Foto

koningsdag2018 (29) koningsdag2018 (27)
koningsdag2018 (28) koningsdag2018 (26)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links